Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Підземні переходи у столиці стануть більш доглянутими – Геннадій Пліс

31 серпня 2016 року, 16:01

Інвестори підземних переходів продемонстрували готовність працювати ефективніше, заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс під час інспектування переходів у Шевченківському районі. За його словами, всі п’ять інвесторів, що наразі утримують 230 переходів, підписали доповнення до основних договорів, на необхідності яких наголошувала міська влада раніше, і це означає, що компроміс знайдено.

«Переходи, які ми сьогодні побачили, виглядають достойно. Так, перший, що знаходиться на розі вулиці Великої Васильківської та Бессарабської площі, зараз ремонтується, але має бути завершений вже найближчим часом. Другий, біля Бабиного Яру, вже може бути гарним прикладом для інших інвесторів», – сказав Геннадій Пліс.

Він наголосив, що із вступом у дію додатків до основних угод інвестори будуть зобов’язані пильніше слідкувати за станом переходів.

«Звичайно, всі хотіли б розвернути торгівлю, особливо у місцях підвищеного трафіку людей. Однак ми наголошуємо – торгівля у переходах має бути зведена до мінімуму, а самі переходи повинні стати чистими та безпечними», – підкреслив перший заступник голови КМДА та нагадав, що міська влада поставила за мету навести лад у переходах.

«І це буде зроблено, навіть якщо для цього доведеться міняти інвесторів чи брати частину обов’язків на себе», – підсумував Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]