Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Піротехніки КАРС обстежують на наявність вибухонебезпечних предметів локації, де заплановано проведення загальноміської толоки до Всесвітнього дня прибирання 17 вересня (+фото)

06 вересня 2022 року, 15:35

Підрозділ піротехнічних робіт КАРС «Київська служба порятунку» проводить роботи з обстеження на наявність вибухонебезпечних предметів територій у Києві, де заплановано проведення загальноміської толоки до Всесвітнього дня прибирання 17 вересня. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Зокрема, у період із 30 серпня до 6 вересня піротехніки КАРС відпрацювали 5 виїздів та обстежили 17 локацій у Дарницькому, Печерському, Подільському, Шевченківському та Святошинському районах міста Києва. До робіт залучено 5 піротехніків КАРС «Київська служба порятунку», працюють по вісім годин на день. Роботи з обстеження тривають.

За ініціативи Всеукраїнського молодіжного руху «Let's do it Ukraine» проведення толоки заплановано у столиці на 40 локаціях з обов’язковою наявністю укриттів, що мають відповідні умови для учасників події у разі повітряної тривоги. Крім цього, Департамент муніципальної безпеки організує охорону громадського порядку під час проведення Всесвітнього дня прибирання.

Нагадаємо, що в період із 29 червня до 29 серпня піротехніки комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» здійснили 28 виїздів на територію Пущі-Водиці та обстежили 2 дошкільних та 3 загальноосвітніх навчальних заклади у Пущі-Водиці загальною площею 15,8 га.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення в Україну піротехніки «Київської служби порятунку» здійснили 106 виїздів на обстеження територій на наявність вибухонебезпечних предметів.

Обстеження на наявність вибухонебезпечних предметів територій, де заплановано проведення загальноміської толоки (Фото – КМДА, Михайло Криволапов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]