Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Після капремонту на Індустріальному шляхопроводі запрацювала декоративна підсвітка (+фото)

28 жовтня 2021 року, 12:07

Після капітального ремонту на Індустріальному шляхопроводі запрацювала декоративна підсвітка. Різні елементи споруди мають архітектурне освітлення. Про це інформує КК «Київавтодор».

«Своєрідною візитівкою столиці стає влаштування декоративної підсвітки на мостах і шляхопроводах після капітального ремонту. Трьома мільйонами відтінків засяяв Індустріальний шляхопровід разом із пішохідним мостом. На опорах встановили 76 прожекторів, а на прогонах – 235 лінійних світильників», – повідомив в. о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко. 

Нині працюють над різними режимами підсвічування шляхопроводу. 

«Індустріальний шляхопровід капітально відремонтували у рамках ремонту вул. Борщагівської. Масштабне оновлення автомобільної частини і тротуарів виконали вперше із моменту побудови споруди у 1977 році. На шляхопроводі замінили деформаційні шви, монолітну плиту автопроїзду, гідроізоляцію, покриття автомобільної і тротуарної частини й систему освітлення. Крім того, у межах споруди влаштували нові трамвайні колії», – зазначив Олександр Федоренко. 

Індустріальний шляхопровід – третій об’єкт, який отримав декоративну підсвітку за останні роки. Так, кольорову ілюмінацію встановили на комплексі із 4-х шляхопроводів на перетині вул. Богатирської з просп. С. Бандери і просп. Оболонським. А гірлянди у вигляді листків каштану «розпустилися» на Борщагівському шляхопроводі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]