Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Після реконструкції відновить роботу фізкультурно-оздоровчий комплекс на вул. Райдужній, який не експлуатувався понад 15 років – Олена Говорова

19 травня 2021 року, 16:24

Після реконструкції відновить роботу фізкультурно-оздоровчий  комплекс на вул. Райдужній, 33-А у Дніпровському районі, який не експлуатувався понад 15 років. Наразі роботи з реконструкції тривають за графіком. Про це повідомила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова під час засідання Постійної комісії Київради з питань освіти і науки, сім’ї, молоді та спорту.

«Одним із пріоритетів міської влади є розвиток і модернізація мережі спортивної інфраструктури, утримання та створення сприятливих умов для занять фізичною культурою і спортом усіх киян. Фізкультурно-оздоровчий комплекс на Райдужній не експлуатувався та знаходився в аварійному стані понад 15 років. Тож реконструкція та відновлення комплексу для мешканців міста, і Дніпровського району зокрема, дуже необхідні», – зауважила Олена Говорова.

За її словами, на сьогодні отримано новий графік будівельно-монтажних робіт. Минулого тижня проведено ще одне засідання з підрядною організацією та отримано новий план робіт із реконструкції. Наразі готується додаткова угода на авансування об’єкта за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Триває робота щодо формування переліку необхідного обладнання та спортивного інвентаря спільно з федераціями з видів спорту.

Загалом реконструкція фізкультурно-оздоровчого комплексу дозволить розвантажити існуючі спортивні споруди столиці. Більш того, такі заходи дозволять збільшити кількість дітей, які займаються фізичною культурою та спортом, адже пропускна спроможність збільшиться до 117 учнів на годину.

«На території закладу передбачені зала з рингом для тренувань та змагань, універсальна спортивна зала з ігрових видів спорту та єдиноборств, тренажерна зала, зала фітнесу. Учні комплексу зможуть займатися баскетболом, футболом, кікбоксингом, боксом, хортингом, боротьбою вільною та греко-римською тощо. Біля споруди планується спортивний майданчик. Більше того, в результаті реконструкції буде створено 30 робочих місць», – зауважила Олена Говорова.

Вона додала, що реконструкцію планується завершити в грудні 2021 року.

Зазначимо, що замовником робіт із реконструкції є КП «Спортивний комплекс».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]