Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

План управління відходами в місті Києві до 2030 року пройшов громадське обговорення та готується на розгляд Київради

04 січня 2022 року, 17:03

Регіональний План управління відходами в місті Києві до 2030 року готують на розгляд Київради, спеціалісти Департаменту житлово-комунальної інфраструктури наразі опрацьовують пропозиції, що надійшли в рамках громадського обговорення та консультацій з органами державної влади. Наразі опрацьовано усі коментарі, зауваження та пропозиції, що надійшли на адресу Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА після оприлюднення проєкту Плану управління відходами в місті Києві до 2030 року у рамках Стратегічної екологічної оцінки документа державного планування.

За результатами громадського обговорення та консультацій з органами виконавчої влади підготовлено відповідні довідки, у яких підсумовано отримані зауваження і пропозиції, що надійшли до Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, та зазначено, яким чином у документі державного планування та звіті про стратегічну екологічну оцінку враховані зауваження і пропозиції, надані відповідно до статей 12 і 13 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (або обґрунтовано їх відхилення).

Довідку про громадське обговорення проєкту Плану управління відходами в місті Києві до 2030 року та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Плану, Довідку про консультації з органами виконавчої влади у процесі стратегічної екологічної оцінки документа державного планування проєкту Плану управління відходами в місті Києві до 2030 року наведено у додатках.

Проєкт Плану управління відходами в місті Києві до 2030 року готується до передачі на розгляд депутатів Київської міської ради та пропонується до затвердження в установленому порядку.

Додатки:

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]