Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Плече побратима»: у парку «Муромець» для учасників «Революції Гідності» та ветеранів російсько-української війни пройшов реабілітаційно-спортивний захід

03 жовтня 2022 року, 9:26

У столиці учасники Революції Гідності та ветерани російсько-української війни взяли участь у ІІІ психологічно-реабілітаційних зборах «Плече побратима».

Захід відбувся за підтримки Київської міської державної адміністрації та заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка.

Як зазначив Володимир Бондаренко, добровольці та військові навіть після важких поранень поступово адаптуються в соціумі – у цьому їм допомагає спорт.

«Необхідно надавати українським захисникам і захисницям комплексну фізичну та психологічну реабілітацію. Учасники Революції Гідності та російсько-української війни під час заходу освоїли нові види спорту, серед яких плавання на каяках і серфінг, а також спробувати каністерапію. Усіх їх об’єднує жага до української перемоги та любов до Батьківщини», – зазначив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що міська влада підтримує громадські ініціативи та соціальні проєкти, які спрямовані на адаптацію та соціалізацію ветеранів війни.

Організаторами зборів виступили: засновниця та координаторка проєкту «Плече побратима», волонтерка, засновниця ГО «Родини Небесної Сотні», президентка БФ «Нове Відродження України» Юлія Цепун; військовий, волонтер Юрій Зозуля; військовий, волонтер, ветеран російсько-української війни Сергій Храпко; військовий, волонтер, засновник БФ «Нове Відродження України» Ярослав Бондаренко; військовий, волонтер, поранений учасник Революції Гідності Святослав Бойко; волонтер, засновник ГО «Фонд Інноваційних Оборонних Технологій «Вільне Покоління» Ігор Іванов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]