Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Столичні піротехніки продовжують працювати над розмінуванням території у Пущі-Водиці (+фото)

25 квітня 2022 року, 16:58

Столичні піротехніки продовжують працювати над розмінуванням території у Пущі-Водиці. Про це мер Києва Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«Піротехніки КАРС «Київської служби порятунку» продовжують працювати над розмінуванням території у Пущі-Водиці. Вони майже щодня виїжджають на розмінування околиць столиці та в Київську область. Працюють по 8 годин у співпраці з Мобільним рятувальним центром швидкого реагування ДСНС України», – написав Віталій Кличко.

За словами мера Києва, минулого тижня столичні піротехніки здійснили 6 виїздів у передмістя Києва. Всього саме на розмінування піротехнічні підрозділи КАРС виїздили 12 разів, виявили понад 20 вибухонебезпечних предметів.

«Іще раз звертаюся до всіх: будьте обережними! Відвідувати місця відпочинку в лісопаркових зонах поки що зарано. Оскільки на околицях столиці та в її передмістях ще тривають роботи з розмінування. А ліси заборонено відвідувати на весь період дії воєнного стану. Фахівці попереджають, якщо ви десь натрапили на підозрілий предмет, не чіпайте його, не намагайтеся розібрати чи перемістити. Та негайно повідомте про небезпечну знахідку Службу порятунку за номером телефону 101», – наголосив Віталій Кличко.

 

Піротехніки КАРС «Київської служби порятунку» продовжують працювати над розмінуванням території у Пущі-Водиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]