Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 450 приписів внесли столичні інспектори благоустрою за несвоєчасне прибирання снігу

17 лютого 2021 року, 19:00

Інтенсивні опади припинились, проте за два тижні снігу випало до півметра. Інспектори благоустрою продовжують працювати в посиленому режимі та фіксують сотні порушень. Лише сьогодні, 17 лютого, інспектори внесли 450 приписів та склали майже 50 протоколів за неякісне прибирання снігу та бурульок. Про це повідомив в. о. директора Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

«Щодня особисто виїжджаю на контроль, бачу, що ситуація зі снігоприбиранням далека від ідеальної. Проте місто докладає всіх зусиль, щоб якнайшвидше врегулювати ситуацію. Керівники районів, відповідальних департаментів та комунальних підприємств отримали чітку задачу – працювати на максимумі. Основна відповідальність – на балансоутримувачах. І я вкотре закликаю не чекати весни і штрафів та оперативно звільняти території від снігу та бурульок», – прокоментував Тимур Ткаченко.

Нагадаємо, за чинними правилами благоустрою, територія навколо будівлі чи тимчасової споруди має бути прибрана в радіусі 10 метрів, а не лише біля входу.

За ст. 152 КУпАП штраф за неякісне прибирання снігу та бурульок – до 1700 грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]