Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад сотня київських студентів із початку року пройшли практику в «Київтеплоенерго»

13 червня 2019 року, 15:47

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» запрошує до співпраці молодих фахівців, які хочуть працювати у сфері теплоенергетики. Із початку 2019 року в КП «Київтеплоенерго» практику пройшли 103 студенти, для яких це можливість не лише освоїти практичні навички, але й отримати роботу за фахом після закінчення навчання. Про це повідомила директор з управління персоналом КП «Київтеплоенерго» Світлана Строкач.

«Наразі в Україні у багатьох сферах діяльності існує таке поняття, як «голод кадрів». Для енергетики це питання також актуальне. Ми зацікавленні у залученні молодих спеціалістів, які стануть частиною високопрофесійного колективу «Київтеплоенерго». Нині ми працюємо у двох напрямах: шукаємо кваліфіковані кадри, які уже отримали енергетичну освіту, та запрошуємо для проходження виробничої практики студентів енергетичних вузів», – зазначила Світлана Строкач.

За її словами, у світі спостерігається стрімкий прогрес у розвитку технологій, автоматизації виробничих процесів та обладнання. «Київтеплоенерго» охоплює великий спектр напрямів діяльності. На балансі підприємства: ТЕЦ, теплові мережі, котельні, насосні станції, єдиний в Україні сміттєспалювальний завод «Енергія».

«Виробнича практика важлива, як для нас, так і для студентів. Для підприємства – це можливість знайти молодих спеціалістів. А для майбутніх енергетиків – побачити і попрацювати з обладнанням, про яке їм розповідали в навчальних закладах, поспілкуватися з кваліфікованими енергетиками, перейняти їхній досвід і перевірити свої знання на практиці. Крім того, не варто забувати про соціальні гарантії, якими «Київтеплоенерго» забезпечує своїх працівників – офіційне працевлаштування, медичне страхування, транспортні перевезення у відділені підрозділи, безкоштовне відвідування власного спорткомплексу, забезпечення житлом», – сказала Світлана Строкач.

Із початку поточного року уже понад 100 студентів пройшли практику на комунальному підприємстві. Це молоді енергетики з Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Київського енергетичного коледжу, Київського індустріального коледжу, Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського. У студентів є гарна можливість після вдалого проходження практики лишилися працювати в КП «Київтеплоенерго».

Нагадаємо, що «Київтеплоенерго» забезпечує 15 703 будівель міста Києва централізованим опаленням і 14 787 будівель – гарячим водопостачанням. На підприємстві працює понад 8 тисяч працівників.

Якщо ви прагнете стати частиною команди КП «Київтеплоенерго» або пройти виробничу практику у найбільшому столичному теплоенергетичному комплексі, напишіть на електронну адресу: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]