Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Поновлення дорожньої розмітки у столиці: роботи тривають вночі і на вихідних (+фото)

09 липня 2021 року, 15:13

У столиці триває поновлення дорожньої розмітки. Такі роботи проводять переважно уночі, а також на вихідних. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

«У кожному районі столиці поновлюють розмітку. Використовуємо двокомпонентний холодний пластик, а також дорожню фарбу. Нині нанесено більше 515 пог. км поздовжньої розмітки», – повідомив в. о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.

На фінальному етапі нанесення розмітки на просп. Науки, вул. Щербаківського, мосту Північному, вул. Гончара, просп. Броварському, вул. Наумова, вул. Булаховського та інших вулицях і мостах. Тривають роботи на вул. Анни Ахматової, вул. Гарматній, вул. Драйзера, вул. Здолбунівській.

«Особливу увагу приділяємо пішохідним переходам біля навчальних закладів, вулицям зі смугами для руху громадського транспорту, велосмугам. У таких місцях нанесення розмітки планують завершити упродовж липня-серпня», – додав Олександр Федоренко.

Крім того, триває нанесення поперечної розмітки. У цьому році заплановано поновити більше 62 тис. кв. м поперечної розмітки.

Нанесення дорожньої розмітки

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]