Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Попри карантин, дорожники працюють: у всьому місті тривають середні ремонти (+фото)

06 квітня 2020 року, 16:31

Під час обмежувальних протиепідемічних заходів у столиці знизився трафік на дорогах. Дорожники використовують цей час для проведення ремонтів у всьому місті. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

«Щодня в кожному районі столиці ми оновлюємо покриття. Нині акцент робимо на середні ремонти. Так, за тиждень ми змінили дорожній одяг на частині вулиці Паторжинського. Повністю відремонтована і вулиця Стрітенська», – повідомив в.о. генерального директора КК «Київатодор» Володимир Гузема.

Наразі тривають роботи із середнього ремонту покриття на вулицях Золотоворітській, Крутогірній, Тростянецькій, Товарній, Лінійній, Малевича, проспекті Миру.

«Середній ремонт – це заміна верхнього шару покриття, у тому числі тротуарів. Це дозволяє відтермінувати капітальний ремонт і поліпшити якість дорожнього одягу», – зауважив в.о. генерального директора корпорації.

Цього року середнім ремонтом оновлюватимуть дорожнє полотно на вулицях Грінченка, Гмирі, Мішуги, Драйзера, Пухівській, Будівельників, Архипенка, Шота Руставелі, Червонопільській, Оболонській, Білецького та інших.

Дізнаватись першими про ремонти столичних доріг і мостів й обмеження руху можна в телеграм-каналі «Київ Трафік»: https://t.me/kyiv_traffic.

Ремонт доріг

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]