Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Порушника зняли з високовольтної опори на лівому березі, енергетики підключають електролінію за постійною схемою живлення

05 листопада 2020 року, 21:11

О 20:45 порушника зняли з високовольтної опори. Його життю наразі нічого не загрожує. Енергетики підключають електролінію за постійною схемою живлення. Про це повідомляє  ДТЕК «Київські електромережі».

Нагадаємо, раніше невідомий громадянин, порушив правила охоронної зони електромереж та піднявся на високовольтну електроопору, що знаходиться на лівому березі Києва. Співробітники ДТЕК «Київські електромережі» та поліції Києва оперативно відреагували на ситуацію та виїхали на місце події.

Для того, щоб безпечно зняти громадянина з електроопори знеструмили обладнання, що живить лівий берег.

Енергетики ДТЕК «Київські електромережі» нагадують – наближатися до охоронної  зони електричних мереж категорично заборонено, адже порушення цього правила може привести до фатальних наслідків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]