Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Постійна комісія Київради з питань бюджету підтримала коригування головного фінансового документа столиці-2019

23 жовтня 2019 року

Постійна комісія Київради з питань бюджету підтримала коригування головного фінансового документа столиці-2019

Постійна комісія Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку сьогодні підтримала проект рішення «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 13 грудня 2018 року «Про бюджет міста Києва на 2019 рік».

У зв’язку з перевиконанням дохідної частини бюджету в 2019 році, в мерії пропонують збільшити видаткову частину кошторису. 

Зокрема, коригування торкнуться дорожньої інфраструктури. Департаменту  транспорту КМДА планують передбачити 271 мільйон гривень на будівництво Воскресенсько-Подільського мостового переходу. Ще 26,5 мільйонів – на тримання доріг столиці. 

Дещо додадуть коштів на розвиток житлово-комунальної інфраструктури. Йдеться про реконструкцію ліфтового господарства. На це попередньо планують спрямувати 100 мільйонів гривень. 

Також депутати мають намір збільшити фінансування галузі освіти та медицини.
«Перевиконання бюджету дозволило дещо збільшити заробітні плати педагогічним працівникам. Тут видатки становлять – плюс 84,5 мільйони гривень. Підвищили в сукупності і оплату праці тренерів спортивних шкіл. Загальна сума – більше 34 мільйонів гривень. Ще 20 мільйонів плануємо надати Департаменту охорони здоров’я КМДА на закупівлю медичного обладнання», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Странніков.  

Відповідний проект рішення мають розглянути на одному із засідань Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]