Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Шевченківському районі може з’явитися ще один комунальний дитсадок

23 жовтня 2019 року

У Шевченківському районі може з’явитися ще один комунальний дитсадок

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту депутати погодили створення комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 646.

Дитсадок планують відкрити за адресою: вулиця Богдана Гаврилишина, 11-А. Передбачається, що об’єкт буде віднесено до сфери управління Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Приміщення, де планують облаштувати заклад дошкільної освіти, у 1997 році було передано у дострокову безоплатну оренду. Нежитлова будівля наразі вільна, знаходиться на балансі управління освіти Шевченківської РДА.

«Забезпечення достатньої кількості місць у дитячих садочках - це одне з пріоритетних завдань для міської влади. За останніх 5 років нам вдалося скоротити чергу у столичні дитсадки з 15 тисяч до трьох. Але потреба у дошкільних навчальних закладах залишається.

Ще один дитсадок розвантажить Шевченківський район, адже потужність закладу розрахована на 115 дітей, це орієнтовно 6 груп», - зазначила голова постійної комісії з питань освіти Ганна Старостенко.

Видатки на утримання дитячого садка здійснюватимуться за рахунок коштів, передбачених бюджетом міста для головного розпорядника по галузі «Освіта» на відповідний рік.

Проект рішення мають розглянути на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]