Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Пожежу на стихійному сміттєзвалищі у Дарницькому районі ліквідували

22 вересня 2020 року, 17:12

Фото - ГУ ДСНС України у місті Києві

О 16:12 пожежу на стихійному сміттєзвалищі у Дарницькому районі ліквідували. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у місті Києві.

Пожежа супроводжувалася тлінням окремих осередків сміття, а також загорянням торфу. Протягом двох діб рятувальники здійснювали проливання усіх осередків тління, найбільша загальна площа займання сягала 21 вересня орієнтовно 2000 кв. м. Також за допомогою колісних екскаваторів та вантажних самоскидів столичні комунальні служби здійснювали підвоз землі для засипання осередків займання.

Від Головного управління ДСНС України у м.  Києві залучалося 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 26 людей особового складу.
Нагадаємо, що повідомлення про пожежу на стихійному сміттєзвалищі на вул. Колекторній у Дарницькому районі столиці надійшло у неділю, 20 вересня, о 12:45.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]