Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Працівники «Муніципальної охорони» освоїли ізраїльські методики надання першої психологічної допомоги

03 лютого 2024 року, 13:00

Працівники «Муніципальної охорони» освоїли ізраїльські методики надання першої психологічної допомоги громадянам, які переживають стрес в умовах надзвичайних ситуацій. Курс підготовки відбувся у Центрі стресостійкості Києва, під керівництвом тренерки Israel Trauma Coalition Тетяни Мельничук. Про це повідомляє КО «Муніципальна охорона» на своїй сторінці у Facebook.

Під час тренінгу учасники аналізували поняття «резилієнс», «стрес», вплив стресу та травматичних подій на психологічний стан особи. Вивчали правила надання допомоги, відповідно до протоколу МААСЕ, освоїли навички надання першої психологічної допомоги, методи роботи в команді та способи збереження власних ресурсів у кризових станах.

Найбільше уваги приділили практичним вправам із задіянням протоколів. Зокрема, роботі з особами, які переживають гостру реакцію на стрес у надзвичайних ситуаціях.

Зазначимо, що працівники КО «Муніципальна Охорона» постійно вдосконалюють власні навички, враховують новітні методики та новації в правоохоронній діяльності задля ефективної організації роботи з охорони публічного порядку в столиці.

Нагадаємо, що Центр підготовки до національного спротиву КО «Муніципальна охорона» запрошує представників медіа на п’ятиденний курс спеціальної підготовки «Особливості професійної діяльності журналістів в умовах активних бойових дій: алгоритми безпекової поведінки». Також інструктори Центру проводять навчання з підготовки до національного спротиву для цивільного населення. Щоб взяти участь необхідно заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/w4v2aeTXFMw2MCL4A.

Усі навчання проходять на безоплатній основі. Особи, які успішно здали підсумкові практичні тести, отримують сертифікати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]