Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Праведники Бабиного Яру отримають одноразову матеріальну допомогу

22 вересня 2020 року, 15:18

До Дня пам’яті жертв Бабиного Яру окремим категоріям соціально незахищених киян нададуть одноразову матеріальну допомогу. Як повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда, підписано відповідне розпорядження КМДА № 1470.

За її словами, адресну допомогу в розмірі 7500 гривень отримають Праведники України та Праведники Бабиного Яру. Серед них і внутрішньо переміщені особи, які перебувають на обліку та фактично проживають у Києві.

«Жах масового нацистського розстрілу в Бабиному Яру – одна із найдраматичніших сторінок нашого міста та країни. І я низько вклоняюсь перед людьми, які рятували інших, ризикуючи власним життям, інколи – ціною неймовірних зусиль. Ми маємо назавжди зберегти і передати дітям цей трагічний урок минулого», – наголосила Марина Хонда.

Загалом фінансову підтримку нададуть у рамках міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019-2021 роки» 38 мешканцям столиці.

Виплатять одноразову адресну соціальну матеріальну допомогу на поточні рахунки в банках для виплати пенсій та на рахунки, відкриті у банку, що є учасником проєкту «Муніципальна картка «Картка киянина». Також пільговики, які отримують виплати через «Укрпошту», зможуть отримати допомогу у відділеннях установи, або виплати будуть доставлені разом із пенсією.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]