Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Представники пожежної охорони Республіка Польща відвідали Київ для обміну досвідом із київськими рятувальниками

22 травня 2019 року, 15:08

Делегація представників пожежної охорони Республіка Польща перебувають у Києві у рамках обміну досвідом та з метою ознайомлення з роботою столичних рятувальників. Іноземні гості зустрілися із заступником голови Київської міської державної адміністрації Петром Пантелеєвим, працівниками комунальної аварійно-рятувальної служби порятунку «Київська служба порятунку» та Головного управлінням Держслужби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві.

Звертаючись до представників польської делегації, Петро Пантелеєв наголосив на важливості напрямку техногенної та пожежної безпеки, а також цивільного захисту населення.

«Київ – великий мегаполіс, де ми щодня долаємо велику кількість викликів стосовно забезпечення життєдіяльності міста. Я радий, що в місті працює справжня команда професіоналів, і тим не менш, нам дуже важливо ділитися досвідом, спілкуватися з колегами-рятівниками з інших країн і наповнювати себе новими знаннями, покращувати фах, щоб потужніше реагувати на ситуації», – сказав Петро Пантелеєв.

За словами заступника голови КМДА, територія Києва має багато лісових масивів із високою пожежною небезпекою, водних об’єктів, де відпочивають багато людей, і де необхідна гарантія безпечного відпочинку; налічується близько 40 хімічно небезпечних об’єктів у місті. Кожен із цих напрямів потребує ретельної уваги.

«Для нас дуже важливою є побудова правильної комунікації між людьми, вчасного та якісного інформування про надзвичайні ситуації. Нині технології не стоять на місці, і сучасні системи здатні оповіщати велику кількість людей, тому ми наразі працюємо над покращенням та розширенням системи оповіщення. Сподіваємось, що візит польських колег запровадить подальшу системну співпрацю та взаємну допомогу», – сказав Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]