Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Прикордонники зустріли гравців «Ліверпулю» та «Реалу» кольорами емблем футбольних клубів, намальованих на обличчях

25 травня 2018 року, 9:13

Українські прикордонники зустріли гравців команд «Ліверпуль» та «Реал Мадрид» унікальним привітанням – кольорами емблем футбольних клубів, що були намальовані на їхніх обличчях.

Увечері 24 травня червоно-білий «Ліверпуль» прибув до аеропорту «Київ» імені Сікорського (Жуляни), а синьо-біло-золотий «Реал Мадрид» – у «Бориспіль». Працівники Державної прикордонної служби України зустріли гостей біля літака з малюнками на обличчях у кольорах емблем команд. Гравці обох клубів були вражені незвичним привітанням із боку правоохоронних органів України та не забарилися з фотографіями.

«Для нас це була гарна можливість продемонструвати, що у Держприкордонслужбі працюють відкриті і сучасні люди, які дуже раді привітати гостей у Києві. Сподіваюсь, що гравцям було приємно побачити обличчя наших працівників у кольорах їхніх команд. Ми готові забезпечити таку ж теплу зустріч і для вболівальників», – розповів голова відомства Петро Цигикал.

Ідея кольорового вітання «Shocking Welcome» розроблена та втілена спеціально з нагоди фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА у Києві. Українські майстри нанесли малюнки на обличчя співробітників Держприкордонслужби в кольоровій гамі емблем футбольних клубів, що гратимуть у цьогорічному фіналі.

«Київ – гостинне і креативне місто. Прикордонники – перші, кого бачать гості столиці. Ініціатива розмалювати їхні обличчя якнайкраще відображає готовність Києва привітати гостей у незабутній спосіб та залишити у них приємні спогади. Київська влада була рада підтримати цю ініціативу», – зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков.

Коментуючи ідею проведення акції, автор проекту «Shocking Welcome» Генадій Курочка зазначив: «Окрім демонстрації української гостинності з перших хвилин перебування у Києві, проект «Shocking Welcome» покликаний вирішити ще одну важливу задачу. Оскільки Україна ще не є частиною Шенгенської зони ЄС, ретельний паспортний контроль по прильоту в Київ може створити певні незручності для деяких європейських футбольних вболівальників. Ми переконані, що Державна прикордонна служба зробить все можливе, щоб мінімізувати цю незручність. Водночас, якщо певні затримки все-таки виникнуть, ми сподіваємось, що завдяки проекту «Shocking Welcome» вони не вплинуть на позитивний настрій гостей фіналу Ліги Чемпіонів».

У рамках акції «Shocking Welcome» так само зустрічатимуть вболівальників у міжнародних аеропортах «Бориспіль» та «Київ» (Жуляни), для чого розмалюють обличчя близько 80 прикордонників. У залах прибуття терміналів аеропортів обладнають місця для селфі, де всі охочі зможуть зробити фото зі співробітником ДПСУ.

Фотографії із заходу можна завантажити тут – http://dropmefiles.com/0P51E

За більш детальною інформацією звертайтесь: Юрій Сак, креативний директор, CFC Consulting, e-mail: [email protected], телефон: 095-618-15-64.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]