Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Привітання керівника апарату КМДА Дмитра Загуменного із Днем державної служби

23 червня 2020 року, 10:36

Дорогі друзі, шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

Сьогодні до нашої з вами професії, мабуть, як ніколи раніше, прикута пильна увага суспільства. Від нас очікують зважених рішень, ефективного управління та високих результатів. У цей особливий та непростий для країни і міста час багато чого залежить саме від державних службовців. Коли здавалося, що життя столиці завмерло, ви продовжували щоденну роботу, забезпечуючи неспинні процеси життєдіяльності Києва і України.

Відповідальна, складна, цікава, сповнена викликів, інколи недооцінена, але така необхідна і важлива державна служба! Давайте разом продовжувати втілення її реформування і вдосконалення, підвищувати довіру людей до державного службовця і влади загалом, адже підтримка громадян – це важлива рушійна сила будь-яких позитивних змін у місті.

Колеги, у цей день маю приємну нагоду подякувати вам за роботу, за персональні здобутки, за ваш внесок у розвиток Києва.

Бажаю вам невичерпного натхнення та енергії, високих досягнень та нових знань! І найголовніше – міцного здоров’я!

Із Днем державної служби!

 

З повагою                                                                                      Дмитро Загуменний

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]