Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Рятувальники виявили в будинку на вул. Соломії Крушельницької тіло ще одного загиблого»

22 червня 2020 року, 22:27

Рятувальники виявили під завалами на четвертому поверсі будинку на вул. Соломії Крушельницької 1/5 тіло ще одного загиблого, попередньо – чоловічої статі. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Зараз тривають роботи із деблокування тіла четвертого загиблого від вибуху будинку на Позняках. Невідомою залишається доля ще одного мешканця цього будинку», – повідомив Віталій Кличко.  

Нагадаємо, в неділю вранці стався вибух у багатоповерховому житловому будинку на вул. Соломії Крушельницької у Дарницькому районі столиці. Унаслідок вибуху обвалилися перекриття та стіни одного з під’їздів з 4 до 9 поверхів.

Мешканців, що втратили житло, тимчасово розселили, забезпечили харчуванням та медичною допомогою.

Віталій Кличко зазначив, що цього тижня місто надасть матеріальну допомогу постраждалим мешканцям та допомогу родичам загиблих.

Також місто запропонувало уряду варіант вирішення проблеми із житлом для постраждалих мешканців. Половину коштів на це – 30 мільйонів гривен – готовий надати з резервного фонду Київ. Ще половину, за пропозицією мера столиці, має надати уряд.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]