Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Проект бюджету на 2019 рік достатньо збалансований – Микола Поворозник

22 листопада 2018 року, 15:21

Проект бюджету на 2019 рік достатньо збалансований і всіма узгоджений. Про це під час розширеного засідання Колегії КМДА заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Практично всі показники бюджету покращилися. У нас немає жодної статті, які порівно із 2018 роком у проекті бюджету 2019-го не збільшились, враховуючи те, що у нас збільшується бюджет у цілому. Я дав доручення додатково попрацювати з іншими джерелами наповнення бюджету, зокрема, із державними програмами, що фінансуються із державного бюджету. Насамперед, «Безпека дорожнього руху», до якої ми маємо внести свої пропозиції щодо фінансування столичних об’єктів», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, інші джерела фінансування – це результат роботи з міжнародними фінансовими організаціями.

«Ми вирішили питання заборгованості, і тепер відкривається можливість працювати надалі у звичному режимі з такими організаціями як Європейський банк реконструкції та розвитку, Європейський інвестиційний банк, Світовий банк та іншими. У нас є домовленості, скажімо, про купівлю транспорту з Європейським інвестиційним банком. На завершальній стадії переговори з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо залучення коштів для реконструкції та ремонту мостів і розв’язок. Тому усім головним розпорядникам потрібно достатньо плідно над цим працювати», – наголосив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]