Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Проспект Космонавта Комарова капітально відремонтують

13 травня 2019 року, 16:20

Проспект Космонавта Комарова у Солом’янському районі капітально відремонтують. Робочий проект відповідних робіт затверджено розпорядженням КМДА № 808, враховуючи експертний звіт товариства з обмеженою відповідальністю «Експерт проект груп».

Проспект Космонавта Комарова – 6-ти полосна магістральна вулиця, яка має перспективну інтенсивність руху 38 750 автомобілів на добу. Протягом шести місяців передбачено капітально відремонтувати проїжджу частину і тротуари, облаштувати сучасне освітлення, оновити та добудувати дощову каналізацію, благоустроїти прилеглу територію тощо.

Нагадаємо, що ремонт доріг, будівництво нових транспортних розв’язок, зручний громадський транспорт, розвиток велоінфраструктури – це стратегічний напрям для розвитку Києва на найближчі роки та один із головних пріоритетів діяльності столичної влади. Торік українська столиця, вперше в Європі, отримала членство у Всесвітній дорожній асоціації, де країни представлені переважно на рівні урядів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]