Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом серпня зі столичних вулиць демонтовано більше 140 незаконних тимчасових споруд

07 вересня 2016 року, 15:46

У серпні цього року демонтажні групи комунального підприємства «Київблагоустрій» та субпідрядних організацій прибрали зі столичних вулиць 106 незаконних комерційних тимчасових споруд (ТС). Ще 36 – демонтовано власниками МАФів, які під час інспекторських перевірок визнали нелегальний статус самовільно встановлених споруд, та районними держадміністраціями.

За даними відділу контролю демонтажних робіт підприємства, найбільшими з прибраних протягом серпня незаконних тимчасових конструкцій виявилися три торгівельні ролетні ряди на вулиці Зарічній, 46, ще один подібний ряд на вулиці Миропільській, 1, а також велике скупчення самовільно встановлених комерційних павільйонів та кіосків на вулиці Кіото, 2 та 8.

Також місто очистили від багатьох незаконних літніх майданчиків та кількох зупинкових комплексів з нелегальною торгівлею на вулиці Вадима Гетьмана, 2 та 4.

У цілому за 8 місяців 2016 року в Києві демонтовано близько 1360 незаконних комерційних тимчасових споруд.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]