Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рада оборони Києва доручила управляючим компаніям усіх форм власності не допустити замерзання систем опалення в разі надзвичайної ситуації

05 січня 2024 року, 11:15

У зв’язку з прогнозованим різким зниженням температури повітря й потенційною загрозою масованих обстрілів Рада оборони міста Києва доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації. Для цього оперативний персонал зможе пересуватися містом у комендантську годину за наявності паспорта та службового посвідчення.

Також ці обслуговуючі організації мають невідкладно провести позачергову перевірку горищ і технічних поверхів житлових будинків, де розташовані мережі опалення.

Сьогоднішнім рішенням Рада також постановила терміново ліквідувати виявлені недоліки, а саме: відновити порушену теплоізоляцію, закрити вікна в місцях загального користування та технічних приміщеннях, усунути протяги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]