Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ракетна атака на столицю 21 березня (інформація оновлюється)

21 березня 2024 року, 9:11

21 березня, 13:00

Зовнішні інженерні комунікації та обладнання руйнувань не зазнали. Однак у будинках, куди влучили уламки, тимчасово припинене газопостачання. Фахівці обстежують системи газопостачання для безпечної експлуатації.

Також одну будівлю відключили від теплопостачання. Там перевіряють стан системи водозабезпечення для уникнення можливих аварій.

21 березня, 12:40

За інформацією медиків, постраждали 15 людей, 5 з них – госпіталізовано, 10 – отримали допомогу на місці.

У Святошинському та Шевченківському районах розгорнуті гуманітарні штаби, куди мешканці можуть звернутися за допомогою.

Зокрема, Штаб Святошинської РДА розгорнуто на базі ДНЗ № 463 за адресою: вул. Академіка Доброхотова, 24-А.

Штаб Шевченківської РДА розгорнуто на базі школи № 1 за адресою: пров. Делегатський, 1/28.

21 березня, 10:00

Вибуховою хвилею внаслідок нічної атаки пошкоджено два соціальних заклади психоневрологічного спрямування в одному з районів Києва. Про це зазначила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда.

Постраждалі відсутні. Підопічні та працівники закладів перебували в укриттях. На місці працюють психологи та команди для ліквідації наслідків.

Пошкоджень зазнали двері, шибки та інші скляні елементи.

21 березня, 09:34

Цієї ночі, 21 березня, під час масованої ракетної атаки на станціях столичної підземки укривалися майже 25 тисяч людей. Із них близько 3 000 – діти. Як наголосив у прямому ефірі «Радіо Свобода» перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, під час повітряної тривоги на вхід відкриті абсолютно всі вестибюлі підземних станцій.

21 березня, 09:00

За уточненими даними внаслідок ракетної атаки в столиці пошкоджено 6 закладів освіти. Зокрема, у садочку та школі Святошинського району вибиті шибки та двері. У Шевченківському районі також пошкоджені вікна будівель школи та двох дитячих садочків, ще на територію одного садка впали уламки.

За інформацією медиків постраждали 13 людей, 4 з них – госпіталізовано, 9 – отримали допомогу на місці.

Нагадаємо, що власники пошкодженого внаслідок ворожих обстрілів нерухомого майна можуть отримати допомогу від міста. Детальна інформація щодо порядку отримання такої допомоги опублікована за Офіційному порталі Києва за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/bezpeka_ta_pravoporiadok/dopomoga_pri_poshkodzhenni_ta_znischenni_nerukhomogo_mayna_1/

21 березня, 06:22

Внаслідок ракетної атаки на столицю вранці 21 березня десять людей постраждали. Двох з них госпіталізували, іншим медики надали допомогу на місці. Про це мер Києва Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

Віталій Кличко також повідомив, що у Святошинському районі уламками ракети пошкоджене приміщення дитсадка. Також у Святошинському районі ударною хвилею повибивало вікна в двох 9-поверхівках.

У Шевченківському районі на одній зі стоянок від потрапляння уламків загорілися автомобілі. Також у Шевченківському районі через падіння уламків вибиті вікна та сталася пожежа у 6-поверховому житловому будинку.  Мешканців будинку рятувальники евакуювали.

У Подільському районі уламки впали на території двох різних підприємств, а також на трансформаторну підстанцію та двоповерхову нежитлову будівлю.

Аварійно-рятувальні служби продовжують роботу на місцях.

21 березня, 03:21

У Києві оголошено повітряну тривогу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]