Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ракетна атака на столицю 23 січня (інформація оновлюється)

23 січня 2024 року, 11:12

16:50

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» від ранку беруть участь у ліквідації наслідків ворожої ракетної атаки.

До робіт були залучені 16 рятувальників та 3 одиниці техніки КАРС. Працюють оперативні аварійно-рятувальні підрозділи цілодобово.

Святошинський район

Рятувальники допомогли в евакуації мешканців двох житлових будинків, біля яких упала частина ракети. Її мають знешкодити вибухотехніки. Згодом оперативний підрозділ КАРС демонтував аварійні віконні та балконні конструкції в одному з будинків, що постраждав від потрапляння уламків.

Солом’янський район

Рятувальники КАРС за допомогою спецтехніки демонтували аварійні елементи утеплення віконних і балконних блоків 16-поверхового житлового будинку. Будівля зазнала ушкоджень внаслідок вибуху поруч. Також рятувальники допомогли мешканцям цього будинку деблокувати пошкоджені вибуховою хвилею двері квартир.

10:32

Внаслідок російської ракетної атаки у столиці 20 постраждалих. Із них 13 – госпіталізовані, зокрема троє дітей. Одному 13-річному хлопцю та шістьом дорослим постраждалим медики надали допомогу на місці. Одну жінку реанімували. Вона в тяжкому стані в реанімаційному відділенні, проте жива.

09:15

У Києві внаслідок російської ракетної атаки постраждали 18 людей. Із них 13 – госпіталізовані, в тому числі троє дітей. Тринадцятирічному хлопцю медики надали допомогу на місці. Одну жінку доправили в реанімацію і продовжують надавати інтенсивну допомогу. Наразі постраждала жива! Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено кілька будівель у Солом’янському, Святошинському та Печерському районах Києва. На місцях працюють екстрені служби.

У Святошинському районі внаслідок падіння уламків пошкоджені балкони з 1 до 5 поверхи житлового будинку. В іншому будинку виявили нерозірвану бойову частину ракети – мешканців будинку евакуювали.

Також у Святошинському районі загорілася нежитлова двоповерхова будівля. За іншою адресою – палали автомобілі.

У Солом’янському районі, в багатоквартирному будинку вибуховою хвилею вибило вікна. Крім того, у кількох квартирах сталося загоряння. Також руйнувань зазнала двоповерхова нежитлова будівля.

У Печерському районі внаслідок влучання в нежитлову будівлю сталася пожежа. Під час ліквідації наслідків обстрілу виявили одного потерпілого.

У Дарницькому районі зафіксовано кілька місць падіння уламків, зокрема на дах 9-поверхового житлового будинку без загоряння та поблизу території дитячого садочка – теж без подальшого горіння.

Усі екстрені служби продовжують працювати на місцях падіння уламків.

Наслідки ракетної атаки на столицю 23 січня (фото – КМДА, Любов Голуб’ятнікова)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]