Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Минулого тижня столичним метро скористалися майже 4,2 мільйона пасажирів, із яких понад 1 мільйон – пільговики

23 січня 2024 року, 13:20

Минулого тижня столичним метро скористалися майже 4,2 мільйона пасажирів, із яких понад 1 мільйон – пільговики. Про це інформує КП «Київський метрополітен».

За інформацією підприємства, щоночі проходять необхідні роботи з утримання інфраструктури метрополітену. Так, минулого тижня фахівці профільної служби замінили 5 брусів на стрілочних переводах і 22 напівшпали. Також триває плановий капітальний ремонт ескалаторів на станції «Палац спорту», що має забезпечити їхню безперебійну роботу.

Інтервал руху поїздів у будні дні, в години пік становить 02:30-03:00 хвилини, у міжпікові – 05:00-05:30 хвилин. У вихідні дні інтервал між поїздами вдень – 6-7 хвилин. Звертаємо увагу, рух поїздів «синьою» лінією здійснюється між станціями «Героїв Дніпра» – «Либідська», а між станціями «Теремки» – «Деміївська» працює «човниковий» рух поїздів з інтервалом 13 та 17 хвилин, залежно від напрямку руху.

Детально про режим роботи за посиланням: http://metro.kyiv.ua/node/7290.

Нагадуємо, що під час повітряної тривоги працюють на вхід усі без винятку вестибюлі підземних станцій. Також для більш комфортного перебування на станціях як укриттях можна отримати стілець або модульну лаву та ковдру. Для цього необхідно звернутися до працівника станції. «Київський метрополітен» просить дбайливо ставитися до речей та повертати їх після завершення повітряної тривоги.

Нині підприємство потребує фахівців, особливо: електриків, електромеханіків, слюсарів, токарів, фрезерувальників та прибиральників. Детальний перелік вакансій за посиланням: http://metro.kyiv.ua/node/7203.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]