Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ракетна атака на столицю 7 лютого (інформація оновлюється)

07 лютого 2024 року, 11:59

14 лютого, 09:57

Число жертв ворожої атаки на столицю 7 лютого збільшилося до 5 людей. У лікарні померла постраждала жінка з будинку в Голосіївському районі.

7 лютого, 14:45

У школі № 286 Голосіївського району розгорнули штаб допомоги постраждалим внаслідок ворожої атаки.

Освітній заклад розташований за адресою: вул. Академіка Заболотного, 6-А. У штабі постраждалі можуть зігрітися, випити чаю, пообідати, отримати медичну та психологічну допомогу, а також консультацію щодо подальших кроків тощо.

Отримати консультацію щодо одноразової матеріальної допомоги можна за номерами: 0442577183, 0442570134.

Станом на 13:00 у штаб звернулись 65 жителів щодо фіксації пошкоджень майна.

Також Голосіївська районна держадміністрація збирає інформацію щодо потреб у забезпеченні тимчасовим житлом сімей.

7 лютого, 12:53

Аварійна бригада «Київтеплоенерго» оперативно локалізувала та приступила до усунення пошкодження теплової мережі на вул. Павла Усенка. Працівники підприємства планують завершити ремонт протягом доби.

Паралельно фахівці «Київтеплоенерго» розгорнули мобільну котельню на території корпусу опікового центру Київської міської клінічної лікарні № 2, щоб забезпечити медичний заклад опаленням на період відновлювальних робіт.

7 лютого, 12:41

Енергетики відновили споживачам електропостачання у Дніпровському районі.

Будинки підключили за резервними схемами живлення. Відновлювальні роботи тривають.

7 лютого, 11:37

Екстрені служби продовжують працювати в Голосіївському районі столиці, де внаслідок атаки пошкоджені кілька поверхів 18-поверхового житлового будинку.

Мер Києва Віталій Кличко виїхав на місце.

Наразі, за уточненими даними, загинули четверо мешканців будинку. 32 постраждалих у Голосіївському районі та троє – у Дніпровському.

7 лютого, 10:19

У Києві через наслідки ворожої атаки змінено рух громадського транспорту. На лівому березі столиці затримуються трамвайні маршрути №№ 22, 23, 28, 28-Д, 29, 32, 33, 35.

Для зручності пасажирів організовано рух автобусів маршрутом: вулиця Милославська – станція метро «Чернігівська».

Трамваї зі станцій метро «Позняки», «Бориспільська», а також від зупинок громадського транспорту «ДВРЗ», «ЗЗБК» рухаються до станції метро «Лісова».

Також затримується рух автобусів №№ 6, 33-Т, 63, 118 через перекриття руху транспорту.

У Голосіївському районі на вулиці Василя Касіяна/проспекті Академіка Глушкова затримується рух тролейбусних маршрутів №№ 11, 12, 43, 43-К, 45 через відсутність напруги.

Об 11:40 рух громадського транспорту відновлено.

7 лютого, 10:02

У столиці внаслідок ворожої атаки наразі 13 постраждалих. 10 з них, зокрема вагітну жінку, госпіталізували в Голосіївському районі.

Троє людей постраждали в Дніпровському районі. Двох із них госпіталізували, одному медики надали допомогу на місці.

7 лютого, 09:18

У Дніпровському районі столиці внаслідок ворожої атаки уламками ракети пошкоджені дві високовольтних лінії. Частина споживачів на лівому березі наразі без електропостачання. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Через ворожий обстріл на лівому березі також пошкоджено магістраль теплопостачання. Фахівці зʼясовують масштаби і невідкладно розпочнуть ремонтні роботи.

Наразі екстрені служби працюють у Голосіївському районі. Так, у 18-поверховому будинку гасять загоряння на кількох поверхах, а також ліквідовують пожежу в будівлі СТО.

Загалом у столиці внаслідок ворожої атаки станом на 09:15 дев'ять людей постраждали. Троє – в Дніпровському районі, двох із них госпіталізували, одному надали допомогу на місці. Та шістьох доправили до лікарні з Голосіївського району. Серед них – вагітна жінка.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]