Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ракетна атака на столицю: Пошкоджені приміщення дитсадка, трансформаторна підстанція, кілька житлових та нежитлових будівель, загорілися кілька авто. Десять людей постраждали

21 березня 2024 року, 6:22

Внаслідок ракетної атаки на столицю вранці 21 березня десять людей постраждали. Двох з них госпіталізували, іншим медики надали допомогу на місці. Про це мер Києва Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

Віталій Кличко також повідомив, що у Святошинському районі уламками ракети пошкоджене приміщення дитсадка. Також у Святошинському районі ударною хвилею повибивало вікна в двох 9-поверхівках.

У Шевченківському районі на одній зі стоянок від потрапляння уламків загорілися автомобілі. Також у Шевченківському районі через падіння уламків вибиті вікна та сталася пожежа у 6-поверховому житловому будинку.  Мешканців будинку рятувальники евакуювали.

У Подільському районі уламки впали на території двох різних підприємств, а також на трансформаторну підстанцію та двоповерхову нежитлову будівлю.

Аварійно-рятувальні служби продовжують роботу на місцях.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]