Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Реєстрацію на міжнародний семінар зі стратегічного планування та оцінки ефективності управління дорожнім сектором продовжено до 17 жовтня

05 жовтня 2018 року, 17:27

До 17 жовтня продовжено реєстрацію на Міжнародний семінар зі стратегічного планування та оцінки ефективності управління дорожнім сектором. Семінар відкрито для всіх представників галузі дорожньої інфраструктури, які зацікавлені в отриманні знань та обміні досвідом з питань стратегічного планування, управління ефективністю, інноваційних технологій в умовах міста, зимового експлуатаційного утримання, а також передовій практиці управління транспортними адміністраціями.  

Теми семінару:

  • Стратегічне планування в дорожньому секторі;
  • Інструменти управління продуктивністю;
  • Прозорість та доброчесність у дорожньому секторі;
  • Порядок та практика утримання доріг в зимовий період;
  • Перспективи та проблеми при впровадженні нових транспортних  технологій.

 

Місце і день проведення:

22 жовтня – просп. Перемоги, 14, кім. 326, Міністерство інфраструктури України;

23 жовтня – вул. Хрещатик, 36, Колонна зала Київської міської державної адміністрації.

Додаткова інформація за телефоном: (044) 351-41-80.

Також можна звернутись за електронною адресою: [email protected].

 

Довідково.

Співорганізаторами заходу є Світова асоціація автомобільних магістралей – PIARC, Міністерство інфраструктури України, Київська міська державна адміністрація, CoST – Ініціатива з прозорості інфраструктури.

Основна мета семінару – обмін інформацією зі стратегічного планування, ефективного управління та створення інструментів для вимірювання ефективності роботи транспортних (дорожніх) адміністрацій на національному та міському рівні та кращих практик управління.

Семінар відкрито для членів Світової асоціації автомобільних магістралей (PIARC), які зацікавлені в отриманні та обміні знаннями зі стратегічного планування, управління ефективністю, впливам руйнівних технологій у міському середовищі, зимовому експлуатаційному утриманні, а також передовий практиці управління транспортними адміністраціями.

Офіційні мови семінару: англійська та українська. Під час заходу буде забезпечено синхронний переклад.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]