Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Робоча група дослідить хто порушує міжнародні природоохоронні конвенції

16 червня 2016 року

Робоча група дослідить хто порушує міжнародні природоохоронні конвенції

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики депутати розглянули звернення щодо створення комісії з питання обстеження регіонального ландшафтного парку “Парк партизанської слави” в частині порушення конвенції про “Про охорону дикої флори та фауни і природних середовищ існування в Європі”.

Як зазначили представники мікрорайону “Рембаза” та “Червоний хутір”, у регіональному ландшафтному парку “Парк партизанської слави” знищується флора й фауна через несанкціоновану забудову біля озера розважальних майданчиків та альтанок. Місцеві мешканці також переконані, аби зберегти природне середовище, необхідно заборонити будь-які будівельні роботи в парку та враховувати рекреаційні вимоги.

Аби вирішити дане питання, депутати постійної комісії Київради з питань екологічної політики вирішили створити робочу групу. До її складу увійшли депутати профільної комісії, представники КО “Київзеленбуд” та Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київради (КМДА). Також депутати звернуться до ГУ Національної поліції в м. Києві щодо збільшення кількості патрулів на території Парку партизанської слави.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]