Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Робоча група з підготовки конкурсу на посаду директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА розпочала роботу – Олександр Спасибко

01 червня 2016 року, 18:26

Робоча група з підготовки конкурсу на посаду директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА – Головного архітектора Києва розпочала роботу. Про це розповів заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

«До участі у робочій групі з підготовки конкурсу на вакантну посаду Головного архітектора запрошені всі члени попередньої конкурсної комісії. Їхній досвід має обов'язково бути використаний та допоможе в організації процесу нового конкурсу. Також до роботи залучені представники громадськості. Сьогодні на першому засіданні робочої групи ми визначили основні питання, що постануть перед конкурсною комісією. Ми маємо підготувати та забезпечити проведення конкурсу відповідно до нового Закону України «Про державну службу», що вступив в силу з 1 травня 2016 року», зазначив Олександр Спасибко.

На засіданні робочої групи обговорювали питання складу та кількості членів наступної конкурсної комісії, терміни та етапи проведення конкурсу, вимоги до кандидатів.

«До складу конкурсної комісії мають входити державні службовці – представники кадрової та юридичної служби, науковці та експерти у відповідній сфері – це члени спілки архітекторів та представники громади, що будуть залучені на основі спеціально проведеного конкурсу. Наразі ми чекаємо на затверджений порядок про залучення представників громадськості до конкурсної комісії та відповідні роз’яснення від Нацдержслужби. Після отримання всіх роз’яснювальних документів конкурсна комісія буде утворена керівником державної служби – головою КМДА», – розповів заступник голови КМДА.

Він також зазначив, що на кандидатів чекає три випробування. Це тестування, вирішення ситуаційних завдань та співбесіда.

«Робоча група буде рекомендувати конкурсній комісії дати кожному кандидату три ситуаційні завдання та три години часу для їх вирішення», – пояснив він.

Згідно з чинним законодавством, термін проведення конкурсу складає 45 днів з дня публікації оголошення. Робоча група буде рекомендувати конкурсній комісії встановити термін подачі документів кандидатами – 15 днів. Після завершення конкурсу протягом 30 днів має відбутися призначення обраного кандидата на посаду.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]