Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Роботи на Шулявському шляхопроводі тривають згідно з затвердженим графіком – Микола Поворозник

09 листопада 2019 року, 13:07

Роботи на Шулявському шляхопроводі тривають згідно з затвердженим графіком. Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він нагадав, що вчора, пізно вночі, під час заміни інженерних мереж біля Шулявського шляхопроводу знайдено склад боєприпасів часів Другої світової війни.

Загалом було виявлено і вилучено артснаряди калібру 152 – 47 одиниць, АС-122 – 35 одиниць, АС-105 – 8 одиниць, АС-76 – 18 одиниць, 3 мінометні міни 82 мм та 1 гранату М-16 часів Другої світової війни.

«Фахівці Мобільного рятувального центру ДСНС спрацювали блискавично. Боєприпаси вивезено на полігон для знешкодження у визначеному порядку. Вранці комунальники відновили роботи з заміни інженерних мереж. Також на місці чергуватимуть піротехніки, які у разі виявлення боєприпасів вилучатимуть їх», – повідомив Микола Поворозник.

 

Фото надав Павло Авдокушин.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]