Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Роботодавців запрошують взяти участь у конкурсі «Велопрацедавець 2018»

05 вересня 2018 року, 15:10

Роботодавців із офісами у Києві та містах-супутниках запрошують до 1 жовтня 2018 року подавати заявки на конкурс «Велопрацедавець року», який відзначає найбільш зручні для користувачів велосипеда офіси. Про це повідомила на брифінгу громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва», яка є організатором конкурсу.

«Перемогу в конкурсі та кубок Велопрацедавця 2018 отримає компанія, організація чи установа, що пропонує найкомфортніші велоумови для співробітників: щонайменше встановила велопарковку, має місце для переодягання та душ і заохочує співробітників їздити велосипедом на роботу. Мета конкурсу «Велопрацедавець 2018» – популяризація їзди велосипедом у місті та впровадження корпоративної велокультури, яка зміцнює здоров’я співробітників, скорочує кількість лікарняних і підвищує рівень працездатності. Компанії також проявляють свою активну позицію на шляху до комфортного міста», – заявила координаторка конкурсу «Велопрацедавець 2018» Маріанна Маршаленко.

Брифінг відбувся біля велопарковки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України – першого учасника конкурсу в 2018 році.

У 2018 році конкурс проходить вдев’яте. Церемонія нагородження конкурсу «Велопрацедавець 2018» відбудеться 18 жовтня в Американському домі у Києві.

Довідково.

Асоціація велосипедистів Києва – громадська організація, місією якої є комфортний та безпечний Київ, де кожен має можливість їздити на велосипеді. Роботу АВК з адвокації зручної та безпечної велосипедної інфраструктури у Києві та промоції велосипеда як транспорту підтримують члени та волонтери, Клуб велобізнесу та міжнародні донори.

Контакти: Марина Блудша, медіакоординаторка Асоціації велосипедистів Києва, [email protected], (097)793-05-69.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]