Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Роботу всіх теплоджерел столиці відновлено: «Київтеплоенерго» просить обслуговуючі компанії перевірити роботу будинкових систем

18 грудня 2022 року, 13:36

Станом на 18 грудня всі теплоджерела КП «Київтеплоенерго» та теплові мережі працюють в штатному режимі. Теплозабезпечення столиці стабілізовано в максимально стислі терміни (для порівняння — для розгортання системи теплопостачання зазвичай потрібно 7-10 діб).

Підприємство звертається до усіх управителів та компаній, що здійснюють обслуговування житлових будинків, з проханням перевірити роботу будинкового обладнання після відновлення подачі теплоносія, наявність повітряних пробок в будинкових мережах тощо, аби забезпечити відповідну температуру в оселях містян та не допустити неякісного надання послуг. 

Нагадаємо, що після ракетної атаки на енергетичну інфраструктуру 16 грудня через перебої з електропостачанням Київ майже залишився без централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Уже до кінця дня 16 грудня частина споживачів отримала тепло завдяки ефективній координації роботи працівників «Київтеплоенерго» та інших комунальних служб міста. Відновлювальні роботи тривали 24/7.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]