Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Розпочато тиждень професійного зростання та релаксації освітян столиці

26 березня 2019 року, 14:17

Із 25 березня до 2 квітня, коли школярі столиці відпочивають на весняних канікулах, освітяни мають можливість підвищити рівень знань та відпочити, відвідавши практикуми, майстер-класи, лекції та тренінги у рамках вже традиційного фестивалю «Kyiv EdFest». Організатором заходу, що проходить четвертий рік поспіль, є Департамент освіти і науки Київської міської державної адміністрації.

«Інформаційний світ настільки змінився, що сьогодні на наші професійні фестивалі має можливість завітати освітянин не тільки з Києва, а й з будь-якого регіону України, дізнавшись про захід не з офіційних документів, а просто зайшовши на сайт або сторінку Департаменту у Facebook», – зазначила директор Департаменту освіти і науки Олена Фіданян.

Фестиваль проходить на різних локаціях одночасно та охоплює широкий спектр тем, із яких учасники можуть обрати найбільш цікаву для себе. Програмою фестивалю передбачені заходи для вчителів, вихователів, практичних психологів, керівників закладів освіти, учнів та їх батьків.

Так, 25 березня освітяни столиці під час тренінгів складали профіль вчителя Нової української школи, вчились ефективній комунікації та плануванню проектів, графічній візуалізації та майстерності фасилітації, освоювали педагогіку гетерогенності, дізнались, чому освіта – це релігія майбутнього та навчились розробляти стартапи.

Сьогодні учасники «Kyiv EdFest» навчаються управляти чужою агресією та психологічному айкідо, проводити соціологічні дослідження та виховувати академічну доброчесність у школах за допомогою взаємодії батьків, вчителів та учнів.

На наступні дні у програмі фестивалю заплановано ще багато корисних та цікавих заходів. Більш детально ознайомитись із програмою фестивалю можна на сайті Департаменту освіти і науки за посиланням: https://don.kyivcity.gov.ua/content/edfest-2019.html.

Участь у заході забезпечує попередня онлайн-реєстрація: https://goo.g/forms/2g4erACCPHi8SKR72.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]