Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Розширення прав депутатських фракцій — у Київраді пропонують зміни до Регламенту

01 листопада 2017 року

Розширення прав депутатських фракцій — у Київраді пропонують зміни до Регламенту

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків депутати підтримали проект рішення, який передбачає закріплення у Регламенті Київради права депутатських фракцій на гарантовану заяву на початку пленарного засідання.

Відповідний проект рішення також передбачає внесення змін до Регламенту, які даватимуть кожній депутатській фракції 5 хвилин під час розгляду порядку денного на заяви, повідомлення чи пропозиції. Відповідна норма не була прописана у нинішній редакції Регламенту Київради.

“Фракція може попросити слово, і тільки після голосування сесійної зали вирішувалось – давати чи не давати слово. Саме з метою надати можливість фракції гарантоване слово і був підготовлений проект рішення”, - пояснила  співавтор документу, депутат Київради Тетяна Меліхова.

Відповідний проект рішення має також розглянути постійна комісія Київради з питань регламенту та депутатської етики.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]