Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час оцінки корупційних ризиків у діяльності Київради, депутати використають іноземний досвід

01 листопада 2017 року

Під час оцінки корупційних ризиків у діяльності Київради, депутати використають іноземний досвід 

Сьогодні під головуванням заступника міського голови — секретаря Київради Володимира Прокопіва відбулось перше засідання комісії, яка оцінить корупційні ризики у діяльності Київради. На основі отриманих даних і буде напрацьовано Антикорупційну програму КМР.

“Робота нашої комісії - це один з перших і основних кроків у формуванні нової антикорупційної програми Київської міської ради. Ми маємо розробити робочий план оцінки корупційних ризиків, підготувати проект Антикорупційної програми, провести її моніторинг після затвердження та працювати над подальшим вдосконаленням”, - зазначив Володимир Прокопів.

Сьогодні комісія затвердила план організаційно-правових заходів та сформувала  робочий план. Було визначено, що під час проведення оцінки антикорупційних ризиків у діяльності Київської міської ради, комісія використовуватиме успішний досвід зарубіжних країн.

“Ми маємо апелювати до закордонних програм, які спрямовані на протидію хабарництву та корупції в органах місцевого самоврядування, і які довели на практиці свою ефективність. Ми підготуємо окремий перелік корупційних ризиків, які виокремлювали інші країни і оберемо найкращі, які підходять саме для нашої міської ради”, - повідомив заступник начальника управління з питань контролю та запобігання і протидії корупції, член комісії Олександр Яценко.

Засідання комісії, яка оцінить корупційні ризики у діяльності Київради транслюватимуться на офіційному сайті КМР.

“На сторінці нашої комісії в повній аналогії з постійними комісіями Київради буде забезпечено аудіо- та відеотрансляцію та відповідне збереження файлів. Ми абсолютно відкриті до конструктивної роботи, і зацікавлені напрацювати якісний документ у відповідності з усіма вимогами антикорупційного законодавства”, - наголосив Володимир Прокопів. 

До складу комісії увійшли представники усіх депутатських фракцій та працівники секретаріату Київради, а також залучені представники громадськості. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]