Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рух шляхопроводом на перетині Броварського проспекту та вулиці Будівельників частково закрито

19 березня 2019 року, 22:02

Унаслідок недбалості водія вантажівки пошкоджено балку прогонової будови шляхопроводу на перетині Броварського проспекту та вулиці Будівельників. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Сьогодні вдень водій тралу, на якому перевозився гусеничний кран RDK-25, не врахувавши габарити штучної споруди, пошкодив балку № 4 у другому прогонi шляхопроводу на перетині Броварського проспекту та вул. Будівельників. Балка пошкоджена із втратою несучої здатності.

Кран перевозився без погодження із КК «Київавтодор», у стані, не приведеному до транспортного положення (із перевищенням габариту), без документів та необхідного супроводу.

Із метою забезпечення безпечного руху транспорту прийнято рішення про закриття правої смуги руху у напрямку б-ру Верховної Ради та проведення випробування й обстеження спеціалізованою лабораторією. За результатами обстеження будуть прийняті подальші рішення щодо виконання необхідних ремонтних робіт.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]