Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рух транспорту на вул. Хрещатик цими вихідними буде перекрито

25 червня 2016 року, 10:42

З 19:00 25 червня до 22:00 26 червня під час проведення заходів до Дня молоді у Києві та відповідно до розпорядження КМДА, згідно з яким центральна вулиця столиці у вихідні відкрита для пішоходів, рух наземного транспорту вулицею Хрещатик буде обмежено на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до Європейської площі. 

Також у вказаний період буде внесено зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, шлях слідування яких проходить вулицею Хрещатик. Ознайомитися зі змінами громадського транспорту можна на сайті КП «Київпастранс» у розділі ПАСАЖИРАМ – Розклад руху.

Зазначимо, що День молоді у Києві спрямований на реалізацію роботи міської влади з молоддю з метою організації змістовного дозвілля, національно-патріотичного виховання, популяризації здорового способу життя та міжнародного співробітництва у молодіжному середовищі.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]