Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рух «Єдині» відкриває реєстрацію на осінні курси з переходу на українську, амбасадором яких став телеведучий Руслан Сенічкін

31 жовтня 2023 року, 11:30

Всеукраїнський рух «Єдині» відкриває реєстрацію учасників на осінні курси з переходу на українську мову. Цього разу амбасадором став Руслан Сенічкін – ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про це інформують організатори проєкту.

«Українська мова – інструмент збереження себе та української ідентичності. Ми наблизились до розуміння цієї важливості як ніколи. В історичній перспективі це має велике значення для нас усіх. Нині захисники й захисниці відвойовують право жити далі, весь світ має знати, хто такі українці й що таке Україна. Якраз мова доводить світу, що така нація, як українці, існує. Для мене надзвичайно важливо доєднатися до Всеукраїнського Руху «Єдині», аби продовжувати плекати в собі Україну та мотивувати інших вивчати мову», – вважає Руслан Сенічкін.

«Єдині» пропонують:

  • курс підтримки в переході на українську мову;
  • граматичний курс української мови.

Тривалість курсів – 28 днів.

Старт курсів – 6 листопада.

Участь – абсолютно безкоштовна.

Долучитися можна з будь-якої точки світу.

Форма реєстрації – на сайті проєкту: https://yedyni.org/.

Довідково.

Вже близько 100 тисяч людей скористалися підтримкою руху «Єдині» з переходу на українську мову. Вони успішно подолали як мовні, так і психологічні бар’єри.

Команда «Єдині» продовжує відкривати безоплатні розмовні клуби на деокупованих і прифронтових територіях, зокрема в Харківській і Херсонській областях. Наразі учасники курсів практикують українську в Балаклії, Чугуєві, Дергачах, Пісочині та Харкові, а також у Херсоні й селах Киселівка, Миролюбівка, Велика Олександрівка.

Також до руху «Єдині» вже долучились 25 зіркових амбасадорів, 35 членів команди та 500 волонтерів.

Соціальні мережі проєкту:

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]