Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» допомогли ГУ ДСНС в м. Києві ліквідувати пожежу на території недіючого ресторанного комплексу в Голосіївському районі

17 лютого 2023 року, 10:48

Фото – ГУ ДСНС у м. Києві

Рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» допомогли Головному управлінню ДСНС в м. Києві ліквідувати пожежу на території недіючого ресторанного комплексу в Голосіївському районі. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Виклик про пожежу надійшов до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в м. Києві вночі 17 лютого, о 00:18. Підрозділи пожежників та КАРС оперативно виїхали на місце події.

За інформацією ГУ ДСНС у місті Києві, на місці події було встановлено, що на території недіючого ресторанного комплексу у котельні виникла пожежа з подальшим розповсюдженням вогню на поруч розташовану лазню. Рятувальники одразу приступили до гасіння пожежі та пошуку основних джерел водопостачання.

О 02:33 пожежу було локалізовано на площі 100 кв. м.

О 03:09 пожежу ліквідували.

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» допомогли вогнеборцям, зокрема, виконати роботи з розбирання даху для подальшого проливання місць загоряння.

Внаслідок пожежі котельня згоріла повністю. Також згоріло й розібрано 90 кв. м дерев’яних конструкцій даху лазні.

Для ліквідації надзвичайної ситуації було задіяно 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, 25 працівників особового складу ГУ ДСНС в м. Києві, 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки КАРС «Київська служба порятунку».

Причини загоряння встановлюватиме слідство.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]