Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» спільно з ГУ ДСНС в місті Києві ліквідовують наслідки обстрілу міста в Шевченківському районі

29 квітня 2022 року, 12:04

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» спільно з ГУ ДСНС в місті Києві ліквідовують наслідки обстрілу міста в Шевченківському районі. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Близько 09:30 столичні рятувальники продовжили роботи з ліквідації наслідків надзвичайної події, що сталася вчора у Шевченківському районі столиці.

Рятувальники «Київської служби порятунку» допомагають вогнеборцям в аварійно-рятувальних заходах із розбирання конструкцій будівлі. Задіяно 6 рятувальників КАРС «Київська служба порятунку» та 1 одиниця техніки.

Нагадаємо, увечері 28 квітня Київ знову зазнав ворожого ракетного обстрілу. 28 квітня о 20:13 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в місті Києві надійшов виклик про пожежу у багатоповерховому житловому будинку. Підрозділи пожежно-рятувальної служби та «Київської служби порятунку» оперативно виїхали на місце події.

За інформацією ГУ ДСНС у місті Києві, внаслідок ворожого обстрілу сталося загоряння у 25-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 1 та 2 поверхів. О 21:25 год пожежу було ліквідовано на загальній площі 100 кв. м.

За попередніми даними, врятовано 5 осіб, 10 осіб постраждали і, на жаль, 1 особа загинула.

Ліквідація наслідків надзвичайної ситуації триває.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]