Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники КАРС продовжують розбір завалів у пошкодженому вибухом житловому будинку в Дніпровському районі

23 червня 2023 року, 10:45

Рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» продовжують розбір завалів у пошкодженому вибухом житловому будинку на вулиці Андрія Малишка, що в Дніпровському районі Києва. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Учора до робіт були залучені 10 рятувальників КАРС «Київська служба порятунку» та 3 одиниці техніки. Роботи тривали 11 годин.

Сьогодні роботи з ліквідації наслідків вибуху в багатоповерхівці продовжили 7 рятувальників третього аварійно-рятувального взводу КАРС «Київська служба порятунку».

Нагадаємо, у ніч проти 22 червня в 16-поверховому будинку у Дніпровському районі стався вибух. Наразі відомо про трьох загиблих. Причини вибуху з’ясовують фахівці. Постраждалим родинам із 16-поверхового будинку в Дніпровському районі Києва, які потребують переселення, місто надасть тимчасове житло.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]