Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники «Київська служба порятунку» укріпили стелі після пожежі в багатоквартирному будинку на вулиці Ентузіастів, 15

20 жовтня 2021 року, 12:35

Рятувальники Комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» укріпили стелі після пожежі в багатоквартирному будинку на вулиці Ентузіастів, 15, що в Дніпровському районі столиці.

Нагадаємо, що пожежа сталася ввечері 19 жовтня. За інформацією ГУ ДСНС України в м. Києві, повідомлення про пожежу надійшло о 20:38. Після прибуття на місце події столичні рятувальники встановили, що займання сталося в одній із квартир на 7‑му поверсі.

О 21:19 загоряння було локалізовано на площі 60 кв. м. О 21:38 – ліквідовано.

Після ліквідації пожежі було виявлено, що від впливу високих температур в одній із кімнат сталося просідання залізобетонної плити перекриття. На гарячу лінію оперативного чергового «Київської служби порятунку» надійшло повідомлення від ГУ ДСНС України в м. Києві щодо ліквідації наслідків пожежі на вулиці Ентузіастів, 15.

На місце події негайно прибули рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» та встановили підпірні стійки під плиту перекриття між квартирами на 7‑му та 8-му поверхах.

Причини загоряння встановлюватимуть правоохоронні органи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]