Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ще два майданчики під облаштування парковок виставлять на аукціоні

06 липня 2018 року, 10:33

У Києві виставлять на аукціоні ще два майданчики під облаштування та експлуатацію паркувальних місць. Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«КП «Київтранспарксервіс» оголошує аукціон на право облаштування та експлуатацію паркувальних майданчиків для платного паркування транспортних засобів за адресами: проспект Соборності, 15 та проспект Леся Курбаса, 8», – розповів він.

Стартова вартість першого, на просп. Соборності, 15 (колишня назва – проспект Возз’єднання, 15, https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2018-07-05-000002-3), становить 4 тисячі 535 грн. Він належить до третьої паркувальної зони та передбачає створення 15 машиномісць, у тому числі, 2 спеціальних місця для безкоштовного паркування транспортних засобів, які перевозять осіб із інвалідністю. Пропозиції приймають до 11 липня, аукціон відбудеться днем пізніше, 12 липня.

Другий лот, на просп. Леся Курбаса, 8 (https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2018-06-27-000002-1), виставляється за 64 тисячі 800 гривень. Майданчик також належить до третьої паркувальної зони, тут планують 44 машиномісця, у тому числі 4 спеціальних місця для безкоштовного паркування транспортних засобів, які перевозять осіб із інвалідністю. За вказаним лотом пропозиції прийматимуть до 9 липня, аукціон відбудеться 10 липня цього року.

Строк експлуатації фіксованих місць для паркування на обох відведених майданчиках для паркування – 1 рік.

«Ми розпочали безпрецедентну практику продажу права облаштування паркувальних майданчиків, і вже продали таке право на двох локаціях. Таким кроком влада підтверджує своє бажання навести лад у паркувальному просторі столиці, причому як у центральній частині міста, так і у віддаленіших районах. Адже, щоб вимагати від водіїв паркуватися законно, ми маємо створити умови, тобто – відведені та облаштовані майданчики. Практика, яку ми започаткували, буде цікава і бізнесу, і благоустрою. Тож це те, що змінює місто, і результат буде комплексний», – переконаний Дмитро Давтян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]