Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ще одна бібліотека в столиці стане бібліохабом

12 травня 2020 року, 14:26

У бібліотеці № 15 для дітей Голосіївського району під час карантину тривають роботи в рамках проєкту «Сучасний бібліотечний простір – БібліоHUB». Зокрема, бібліотека № 15 отримає фірмову айдентику та зазнає капітального ремонту. Про це заявила директорка Департаменту культури Діана Попова.

За її словами, важливим аспектом в оновленні стане повна зміна технічного обладнання та обов’язковий акцент на інклюзивності, аби люди з інвалідністю відчували себе максимально комфортно.

«Спільними зусиллями ми крок за кроком долаємо перепони на шляху до мрії – мати у кожному спальному районі такі сучасні простори. Вони стають центрами освітніх, культурних та інформаційних потреб, як і інші, що вже успішно функціонують. Бібліохаб встиг стати брендом, що означає сучасність, інклюзивність та багатофункціональність. Ми щасливі, що цей бренд розпочався з Києва», – зазначила Діана Попова.

Проєкт «Сучасний бібліотечний простір – БібліоHUB» розпочато у 2017 році. На сьогодні його учасниками стали 7 районів (Шевченківський, Дніпровський, Святошинський, Деснянський, Подільський, Голосіївський і Дарницький) та 8 бібліотек, які отримали новий фірмовий стиль, сучасний вигляд та інноваційні технології.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]