Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Будівлю КМДА підсвітили із нагоди Нового року за китайським календарем (+фото)

31 січня 2022 року, 20:35

30 та 31 січня будівлю Київської міської державної адміністрації підсвічували із нагоди Свята Весни – Нового року за китайським календарем. Із такою ініціативою виступило Посольство Китайської Народної Республіки в Україні. 

Як відомо, у 2022 році Новий рік у Китаї розпочнеться 1 лютого. Його символом стане Чорний або Синій Водяний Тигр. У попередні роки це свято українська столиця традиційно відзначала фестивалем Гігантських Китайських Ліхтарів.

Нагадаємо, що партнерські відносини Києва з китайськими містами-побратимами розпочались ще в 1990 році, коли із Уханєм було підписано Угоду про встановлення дружніх  зв’язків. У 1993 році такий же документ підписали із Пекіном, відносини із яким було посилено в 2000-му Протоколом про розвиток обміну та співробітництва. А у 2020 році заключили Меморандум про порозуміння та розвиток співробітництва і з містом Гуанчжоу. 

Підсвічення будівлі КМДА із нагоди Нового року за китайським календарем

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]