Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Середні ремонти на дорогах столиці: роботи закінчено на 60 об’єктах (+фото)

01 листопада 2021 року, 17:10

На дорогах столиці ремонтно-будівельний сезон 2021 року – успішний для виконання середніх ремонтів. Станом на 1 листопада роботи закінчено на 60 об’єктах. Про це інформує КК «Київавтодор».

Серед наймасштабніших об’єктів – вул. Оноре де Бальзака (від просп. Романа Шухевича до вул. Каштанової). Там оновили більше 11 тис. кв. м покриття. На вул. Будівельників замінили 13 тис. кв. м покриття. Оновлений завдяки середньому ремонту і б-р Чоколівський у напрямку пл. Севастопольської (влаштовано майже 16 тис. кв. м покриття). Основні дорожні роботи закінчено на вул. Героїв Дніпра (ділянка від вул. Зої Гайдай до вул. Богатирської). Там влаштували 2 шари покриття площею близько 7,5 тис. кв. м. Найближчим часом на вулиці планують нанести розмітку.

Тривають роботи на Гостомельському шосе, де крім оновлення покриття, реорганізують схему організації дорожнього руху на перехресті з вул. Міською. Продовжується заміна деформаціних швів на Каховському шляхопроводі. А на вул. Петра Болбачана замість асфальтового покриття із тріщинами і нерівностями на тротуарі влаштовують бруківку.

Нині у процесі – 5 об’єктів середнього ремонту. Роботи на них планують завершити до кінця року.

Середні ремонти на дорогах столиці (1 листопада)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]